allумни.клуб

Здравейте, хоринца 🙂

Аз съм Александра Георгиева или накратко Сани. Родом от горещата част на страната – Петрич, а и с корени в другия край – Монтана. Посредата (София) е мястото, което обитавам. За себе си мога да разказвам малко и много, но нека се спрем на първото – с една дума: пламенна.

Обичам хората и тяхната природа, а най-любимо ми е огъня в страстта на работата. Не просто да бачкаш, а да гориш. Моят пламък е изкуството и още по-конкретно киното. Обожавам да разказвам истории и да чувствам света по моя си начин, а чрез камерата да провокирам емоции и в околните.

Поезията също заема голяма част от способите, с които боравя при постигането на даден ефект във филмите ми. Освен похват, писането е и начин за изразяване на всички заплетени нишки на съзнанието, терапия, любов, ярост и тъга.

Желая в бъдеще да мога да се посветя на всичките си интереси, които са разнообразни, абсурдни и мои – български филм с Оскар, пекарна, която става бар вечер, огромен терен, който да включва приют за животни, ветеринарен център и зоомагазин, малък бизнес за ръчни подаръци и още много 🙂

Относно професионалното ми развитие – току що завършила с отличен престижната Национална природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“ (НПМГ), съм се запътила към специалността кино режисура в НАТФИЗ. Работя като фриланс фотограф на събития, концерти и индивидуални фотосесии, уча италиански и като цяло творя и се развивам.

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование