allумни.клуб

Родена съм в най-добре развития малък град в България – Севлиево. На 18 години и едва преди месец завърших 12. клас в СУ „Васил Левски“.

Скоро ще продължа образованието си в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, специалност „Софтуерни технологии с дизайн“.

Първото ми събитие на „Аз мога – тук и сега“ беше през 10. клас (2022 година) и от тогава до сега съм присъствала на всяко едно събитие като съм завоювала първо място на IT състезанието в категория „Видеоклип“ (2023 година) и четвърто място в категория „Дизайн на сайт“ (2024 година). SUPERлятната академия ще остане завинаги любимото ми събитие.

Професионално желая да се занимавам с графичен и уеб-дизайн, а интересите ми се в сферите на изкуството, видеографията, дизайна, музиката и кулинарията. Изработвам ръчно направени рисунки върху текстил, глинени фигурки, картички и албуми, като съм изпълнявала и поръчки.

Винаги важни за мен ще са вярата ми, ценностите, семейството и приятелите.

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование