allумни.клуб

Аз съм на 18 години и живея в град София.

Изучавам софтуерно инженерство в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Професионално се занимавам с Front-End Web development. Една от главните ми ценности е всичко, което създавам, да помага на обществото да живее един по-здравословен, екологичен и съзнателен живот.

Трите думи, които свързвам със себе си, са: Креативност, Иновативност и Деятелност (с две думи – не обичам да седя на едно място и да си губя времето :).

Доказателство за това са и множеството от дейности, с които се захващам в свободното си време. Голямо удоволствие ми доставя заснемането на видеа за тренировки, йога и здравословно хранене, както и сама да развивам собствени идеи и проекти в тази насока. Обичам да пътувам и да предизвиквам себе си, затова при първа възможност излизам сред природата, изкачвайки някой връх или просто на приятна разходка с моето семейство или приятели. Когато имам вдъхновение рисувам, най-вече пейзажи или абстрактни картини. И далеч не на последно място много обичам да чета класически романи, както и научна литература, свързана с теории за развитието на света, човешкия мозък, бъдещето и технологиите.

Личността, която ме вдъхновява да се развивам, е немската фитнес-треньорка Pamela Reif. Мечтая някой ден да заснема обща тренировка с нея.

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование