allумни.клуб

Родена съм в малко градче, на име Севлиево. Завърших гимназиалния си етап в училище СУ “Васил Левски”. Ще продължа образованието си в чужбина. 

Първото ми събитие на “Аз мога-тук и сега” беше през 2022 година, когато се записах в категория “Видеоклип” без да знам къде отивам и какво ще се очаква от мен. Запознах се с много нови хора, с които до ден днешен поддържам контакт. 

 Бях впечатлена от събитието и исках да продължа поредицата си от изживявания. Записах се на SUPERлятна академия и с отбора ми спечелихме първо място както и в категорията ми “Видеоклип”. 

 След тези състезания станах редовен посетител на събитията на “Аз мога-тук и сега”.

“АМТИС” промениха представата ми за професионално развитие и след първата ми академия се насочих към ИТ сферата. Ще продължа образованието си в специалността “Компютърни науки”. Имам за цел да стана по-добра в начинанията си в програмирането и математиката. 

Обичам да прекарвам време с близките си хора. Винаги съм готова за нови знания и развитие. Обичам да бъда сред природата, защото там се чувствам най-спокойна и имам възможността да си почина от ежедневието. Харесва ми да създавам изкуство и да изразявам чрез него мислите и чувствата си. 

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование