allумни.клуб

Казвам се Венцислава Славова, на 19 години.

Занимавам се с видеография от месец юни 2023 г. Тогава снимането ми беше хоби, което първоначално успях да монетизирам със скромните 150 лв. Действайки, си извоювах по-сериозни и дългосрочни проекти, по които работя в момента.

Един от проектите е YouTube канала на Nomad сервиз, където отговарям за заснемането и обработката на видео продукцията.
Снимаме ревюта;
влогове, когато посещаваме кемпер събития;
подкасти.

Другият YouTube канал е на SoundCast – тепърва стартиращ музикален подкаст, където изпълнители споделят за своят път и опит.

Целта и на двата канала е да дават добавена стойност и да изградят доверие с аудиторията си, която в последствие се превръща в техни клиенти.

Отскоро ми се породи интерес и в заснемането на бизнес и лични събития. На 15.06 бях доброволка в заснемането на закриващото събитие на Mentor The Young s6.
През месец август ще участвам в заснемането на 2 сватби.

Една от главните ми цели в близките 3-4 месеца е да премина през заснемането на най-различни проекти, за да усетя кой тип продукция ми допада повече и съответно да преценя къде да специализирам.

Втората главна цел е да наема необзаведен апартамент, който да превърна в офис, понеже съм изпитала колко по-добра е концентрацията ми, когато работя на различно място от вкъщи.

Напрежението, че трябва да достигна определен доход, освен за да платя сметките, а също и за да реинвестирам обратно в техника и знания, спомага да работя по-усилено и ефективно.

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование